Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Llet i Vi

Creador de contingut valencià

 • 4
  Mecenas

Biografía

Em presente! Soc Aitor, estudiant al Grau de Comunicació Audiovisual a l'UJI i creador de contingut a les xarxes socials baix el nom de 'Llet i Vi' tant a Youtube, Twitch i més xarxes.

A més a més també soc el creador del portal web Poblet.info on podràs trobar tota la creació de contingut en valencià a les xarxes socials recollida per a tu!

Cree contingut regularment a xarxes socials des del febrer de 2015, però al novembre del 2019 vaig obrir aquest espai i projecte anomenat 'Llet i Vi' on compartir contingut d'humor i entreteniment en valencià centrant-me en parlar de tot allò que m'agrada.

Després de tant de temps creant contingut sento que puc fer contingut més especial, millor produït i més satisfactori per a tots aquells que suporten el meu projecte diàriament donades les meues inquietuds i objectius amb Llet i Vi. És per aquesta raó pel que estic obrint la meua pàgina de l’Aixeta, per tal de poder dur a terme tot aquest contingut de forma independent gràcies al suport econòmic que em podeu fer arribar per tal de fer-ho realitat.

Estadísticas generales

 • 4
  Mecenas
 • 31
  Publicaciones
 • 17
  seguidores