Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Llet i Vi

Creador de contingut valencià

  • 3
    Mecenas

Benvingudes a l'Aixeta!

Benvingudes i benvinguts a la meua pàgina de l'Aixeta!
Després de 7 anys creant contingut regularment a xarxes socials m'he adonat que he aprés moltíssimes coses que m'han fet crèixer com a persona i com a creador de continguts. En total ja són més de 800 els vídeos i directes que he creat on s'ha pogut anar notant el creixement i la millora de qualitat dels continguts.

Després de tot aquest temps, perfí em senc amb les possibilitats de crear formats, idees i projectes que van més enllà del que he fet fins al moment, on necessite la vostra ajuda per a poder fer-les realitat. És per això que he obert aquesta pàgina de l'Aixeta amb la que amb la vostra aportació podreu obtindre recompenses a les diferents plataformes en les que cree contingut (Subscripció CASSALLETA), a més d'informació i contingut exclusiu previ a la seua estrena (Subscripció CASSALLETA EXCLUSIVA).

Per a qualsevol dubte que tingueu, podeu consultar-me a les diferents xarxes socials (Youtube, Twitch, Instagram, Twitter) o al meu correu [email protected]

Benvingudes a la meua pàgina de l'Aixeta!